Uitnodiging ALV op 29 november 2022

Het bestuur van Wijkbelang Westeinde nodigt leden en belangstellenden van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 29 november om 20.00 uur in MFC Eeltsje’s Hiem. De bijbehorende stukken vindt u in de onderstaande bijlagen.

Zoals in de agenda te lezen valt, zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester en die zoektocht is wonderwel geslaagd. Met groot plezier stellen wij u Ronald Steunebrink voor als onze nieuwe penningmeester.

Mocht u zich als kandidaat beschikbaar willen stellen als penningmeester of secretaris, dan kunt u zich aanmelden bij het bestuur met een mailtje naar: info@wijkbelangwesteinde.nl. Als zich meer kandidaten aanmelden, zal tijdens de ledenvergadering met een stemming een definitieve keus worden gemaakt.

Graag tot ziens op 29 november,

Namens het bestuur

Pieter Bouwer

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑