Duurzame Markt in het gemeentehuis!

Op dinsdag 15 november is de Duurzame Markt er weer in het gemeentehuis! Lokale ondernemers verkopen hun producten en vertellen je graag over hoe hun product circulair tot stand is gekomen. Of kraak de code van de escaperoom, zet de VR-bril van Omrin op en neem deel aan de leerzame workshops! (ook voor kinderen) Ook kunnen mensen die het hard nodig hebben, gratis heren-, dames- en kinderkleding shoppen bij de Buurvouw & Buurvouw bus. Daarnaast kun je de projecten bekijken waar de gemeente Leeuwarden mee bezig is of vraag de Energiecoaches voor advies betreft het besparen van energie. Het kan allemaal bij de Duurzame Markt! Iedereen is van harte welkom van 13.00 tot 18.00 op de 1e verdieping in het gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.

Bijlagen:

Bestand Bestandsgrootte Downloads
pdf 202211_Duurzame_Markt_[A3] 482 KB 21
pdf 202211_Duurzame_Markt_[A4] 469 KB 21

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑