Vooraankondiging algemene jaarvergadering

Algemene ledenvergadering in coronatijd
De algemene ledenvergadering staat gepland op 9 november. Het wordt een andere vergadering dan u van ons gewend bent. Het bestuur heeft besloten dat het in deze coronatijd niet verantwoord is om met een grote groep bij elkaar te komen. De vergadering gaat wel door maar dan zonder de aanwezigheid van leden. De leden kunnen via mail reageren en/of input te leveren. Het bestuur is zich er van bewust dat het niet ideaal is maar op dit moment de meest praktische oplossing. Het is een uitdaging en toch ook bijzonder om op deze manier een algemene ledenvergadering te houden. Samen met u gaat het lukken! Hoe we de vergadering vorm gaan geven, leest u in de bijgevoegde vooraankondiging van de algemene ledenvergadering.

Bijlagen:

Bestand Bestandsgrootte Downloads
pdf Vooraankondinging ALV 433 KB 119

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑