Duurzame markt

Kom naar de Leeuwarder Energiemarkt: energie besparen doe je zo! Op zaterdag 4 november. Het thema is ‘Energie besparen doe je zo!’. Laat je inspireren en informeren door lokale bedrijven. Ontdek hoe je jouw huis kunt verduurzamen, welke subsidies en lokale initiatieven er voor jou zijn, volg de diverse workshops als: ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning’ of ‘Natuurinclusief verbouwen’ en maak een ritje in een waterstof auto. Ga met je kinderen op speurtocht en maak daarmee ook kans op een gesigneerde Cambuurvoetbal. Je bent van harte welkom op de Energiemarkt op zaterdag 4 november! De markt is in de hal van het gemeentehuis tussen 12.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis!

Meer informatie en het programma lees je in de bijgevoegde pdf.

Bijlagen:

Bestand Bestandsgrootte Downloads
pdf Energiemarkt 20231104 108 KB 15

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑