Kerstfair 2023

Kom naar onze kerstfair in Eeltsje’s Hiem! Alle kramen staan gezellig binnen en we hebben heel veel moois voor je: bijzondere sieraden, kerststukjes, schilderijtjes, edelstenen, hobbyspullen, quilts voor kerst, babyspulletjes, kaarten, sfeermakers, bedrukte tassen etc.

De kids kunnen op de foto met de kerstman, grabbelen, geschminkt worden of het haar heel mooi in laten vlechten door Liane! Met spelleiders Siska en Jaap wordt de loterij met fantastische prijzen weer een groot succes! Jefta en Ger van Stadskantine West(einde) koken iets lekkers voor je, Liam en Daniëlle maken lekkere suikerspinnen en we hebben warme chocolademelk en glühwein. Buiten is het ook gezellig met een vuurkorf en een poffertjeskraam.

De fair staat in het teken van een geldinzameling voor Voedselbank Leeuwarden en Buurvrouw & Buurvrouw. Twee organisaties die veel goeds doen voor onze minderbedeelde medemens. We zien je graag en neem je contant geld mee?

Met dank aan onze sponsors die de fair een warm hart toedragen: Grand Café De Walrus, Elfstedenhal, Eetcafé het Leven, Kapsalon Kingma, Schoonheidssalon Daniëlle, De Wereld van de Thee, Primera Troelstraweg en Bilgaardpassage, De Pluymgraaff, Suk6 Kapper Leeuwarden, Decathlon, Gamma Leeuwarden-West, FEBO, Brasserie Spiegelaar, Zuivelhoeve, Doozo, Beautystudio 57,  Mexicaans Restaurant Yucatán, Angelique mode&meer, Brownies&downieS, Drankenspeciaalzaak Jelle, Stijl Wonen en Zo, Jumbo Eksterstraat en Stadionplein, Wijnwinkel Wielinga, Fotostudio Noorderblik, Beautysalon La Vie, Wijkauto Westeinde, Ondernemersvereniging POW-er Westeinde en Wijkbelang Westeinde.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑