Heb je Siems lekkere coucoussalade al gemaakt? Nee? Dan snel doen want die salade is hartstikke lekker en gezond; ook heerlijk voor de lunch
Voor de decemberuitgave van de BuitenWesten zoeken we een kerstrecept Heb jij een recept waar je je tafelgenoten elk jaar met kerst blij mee maakt, of ben je juist in voor iets heel nieuws met kerst?
Vertel het ons, we horen graag van je via een mailtje naar: redactie@wijkbelangwesteinde.nl

Nu eerst Siems couscoussalade
Wat heb je nodig voor 2/3 personen: couscous (75 gr per persoon), blikje doperwten (200 gram), 1 puntpaprika, 1 appel
, 1 wortel
, halve komkommer
, 1 tomaat
, 4-6 zongedroogde tomaatjes, verse basilicum.
Het is heel makkelijk: doperwtjes uit laten lekken en alle overige ingrediΓ«nten in kleine blokjes snijden. Hussel alles door de gare couscous met eventueel een beetje olie van de zongedroogde tomaatjes. Wat basilicum erover en klaar!