Positief advies Hus en Hiem ontwerp stadion

De commissie Leefomgeving heeft deze week onderstaande e-mail ontvangen over het aangepaste ontwerp van stadion WTC Cambuur.


Beste omwonende en belanghebbende,

Donderdagmiddag 10 februari heeft de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit Hûs & Hiem een positief advies uitgebracht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarden over het aangepaste ontwerp van het stadion als onderdeel van de gebiedsontwikkeling WTC Cambuur. Dit naar aanleiding van het eerdere advies van de commissie om het ontwerp op onderdelen aan te passen. Dat heeft ontwikkelaar Van Wijnen gedaan. De commissie gaf eerder onder voorbehoud van detaillering al een positief advies op het aangepaste ontwerp.

Dit advies is onderdeel in het proces van het verlenen van de omgevingsvergunning door de gemeente. Zoals afgesproken informeren wij u zodra de omgevingsvergunning (ontwerpbeschikking) voor de bouw van het stadion ter inzage komt te liggen.

Van Wijnen geeft aan dat zij een informatieavond organiseren voor de omgeving, zodra er meer bekend is over de verdere (bouw)planning. Van Wijnen verwacht dat dit moment in maart/april kan plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,

Rianne Glerum- Van Houten

Projectleider gebiedsontwikkeling WTC Cambuur

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑