De nieuwe BuitenWesten is uit!

Er is weer veel te lezen en te bekijken: Yvonne vertelt over haar werk bij thuiszorg, Hans over zijn Verborgen Verleden en Roos deelt een heerlijk recept van haar moeder. Karate-tweeling Tim en Koen vertellen je alles over hun hobby, ‘Een beetje lief zijn, dan komen we een heel eind met elkaar’, zegt vrijwilliger Femke in haar interview en Pieter vertelt over een groenere stad voor een beter klimaat. En lees alles over Jordi’s vakantie aan… de Indische Oceaan! Dat en nog veel meer lees je in ons mooie blad dat deze week bij je wordt bezorgd. En wil je zelf iets vertellen of delen? Mail gerust en denk niet te snel ‘dat doet een ander wel’ 🙂 redactie@wijkbelangwesteinde.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑