Update: activiteiten Eeltsje’s Hiem

Het wordt in oktober weer leuker in Westeinde! Een aantal clubjes heeft aangegeven dat ze heel graag willen starten en de barvrijwilligers hebben er ook zin in. Inmiddels is het protocol voor MFC Eeltsje’s Hiem geactualiseerd en de contactpersonen van de clubjes die doorgaan, worden benaderd om het protocol en wijzigingen te bespreken. Door de anderhalve meter maatregel kan bijvoorbeeld de opstelling van de tafels anders zijn. Als dat allemaal is geregeld, start het nieuwe seizoen in de week van 5 oktober. De bridge- en klaverjasclub, de ipad en tabletles en de film- en thema-avonden zullen voorlopig nog niet starten. De contactpersonen van deze activiteiten willen liever nog wachten. Toch gaan veel clubjes in oktober weer starten en dat is al heel mooi!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑