Sinterklaas in Westeinde!

Vandaag kun je in Eeltsje’s Hiem tussen 17.30 en 19.00 uur je schoentje opzetten en dansen! 🎉🎉🎉 Wel komen hoor! Je krijgt tijdens de disco iets dat je zaterdag mee moet nemen want alle kids hebben een belangrijke taak bij de optocht!

Morgen komt Sinterklaas naar Westeinde! Oh, wat wordt dat weer een feest! Sinterklaas heeft er veel zin in en de pieten natuurlijk ook 😊

10.15 uur komt Sinterklaas bij Eeltsje’s Hiem aan en daarna begint de optocht door de wijk via: de Pieter Sipmawei, Johan Winklerwei, Gerben Colmjonwei, Jan Jelles Hofleane, Ypk fan der Fearwei, Ulbe van Houtenwei, Rixtwei, Jan Jelles Hofleane, Trui Jentinkwei, Nynke van Hichtumwei, Barend van der Veenwei, Tsjibbe Geertswei, Japik Hepkemawei, Douwe Kalmaleane, Obe Postmawei, Simke Kloostermanwei terug naar Eeltsje’s Hiem 😊

Heb je je schoentje opgezet dan kun je die ’s middags weer ophalen. Niet allemaal tegelijk maar in groepjes, klik op de link voor meer informatie: https://wijkbelangwesteinde.nl/activiteiten/sinterklaasfeest-in-westeinde/

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑