Sinterklaasfeest in Westeinde

Datum/Tijd
Datum: zaterdag 25 november 2023
Tijd: 10:15 - 17:45 uur

Locatie
MFC Eeltsje's Hiem

Categorieën


Groot feest want Sinterklaas en zijn trouwe hulpjes komen om 10.15 uur aan bij Eeltsje’s Hiem! Daarna gaan we met z’n allen in een optocht door de wijk. We zijn rond 11.40 uur terug en dan gaan we buiten nog een kwartiertje dansen en zingen. Zouden de pieten nieuwe liedjes  en dansjes hebben ingestudeerd?

De route van de optocht is als volgt: via de Pieter Sipmawei, Johan Winklerwei, Gerben Colmjonwei, Jan Jelles Hofleane, Ypk fan der Fearwei, Ulbe van Houtenwei, Rixtwei, Jan Jelles Hofleane, Trui Jentinkwei, Nynke van Hichtumwei, Barend van der Veenwei, Tsjibbe Geertswei, Japik Hepkemawei, Douwe Kalmaleane, Obe Postmawei, Simke Kloostermanwei terug naar Eeltsje’s Hiem 😊

Zaterdagmiddag kunnen de kinderen die een schoentje hebben opgezet, hun schoentje weer ophalen. Niet allemaal tegelijk maar in groepjes:

Van 14:30 tot 15:10 uur – Groep 1: achternaam beginnend met letter A tot en met F
Van 15:20 tot 16:00 uur – Groep 2: achternaam beginnend met letter G tot en met L
Van 16:10 tot 16:50 uur – Groep 3: achternaam beginnend met letter M tot en met R
Van 17:00 tot 17:40 uur – Groep 4: achternaam beginnend met letter S tot en met Z

Piet heeft dit jaar ook weer gluten-, lactose- en ei-vrije pepernoten, uiteraard apart verpakt!

Ziek tijdens het Sinterklaasfeest? Stuur dan een mail naar sinterklaaswesteinde@gmail.com en laat de naam, het adres en de leeftijd van de zieke weten. Tussen 13:45 en 14:15 uur komen er graag twee pieten bij je op ziekenbezoek.

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑