Inspiratie voor een groene tuin

Op 23 maart is de feestelijke opening van het Groen Klimaatplein bij Intratuin Leeuwarden. Met workshops voor kinderen en een winactie. Het Groen Klimaatplein biedt inspiratie, advies en alle planten en producten voor een groene en klimaatvriendelijke tuin, overzichtelijk verzameld op één plek. Door het vergroenen van de tuin wordt wateroverlast voorkomen en heb je minder last van hitte. Het Groen Klimaatplein Leeuwarden is een samenwerking van de Gemeente Leeuwarden, Tuinbranche Nederland, provincie Fryslân, Wetterskip Fryslân en Intratuin Leeuwarden.

Lees meer in de bijgevoegde PDF.

Bijlagen:

Bestand Bestandsgrootte Downloads
pdf Groen Klimaatplein 407 KB 70

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑