Fruitbomen snoeien

Zaterdag 19 februari 10.00 tot 12.00 uur: Fruitbomen snoeien. De gemeente heeft de fruitbomen bij de beweegtuin aangekocht en geplant met de afspraak dat de commissie Leefomgeving de bomen zal onderhouden. Het is weer tijd voor een snoeibeurt want snoeien doet groeien – vooral fruitbomen moeten op tijd worden gesnoeid om de groei en bloei te stimuleren. Hoe meer bloei, hoe meer vruchten. De gemiddelde leeftijd van de commissie is 65plus, daarom wil de commissie heel graag hulp van vijf enthousiaste en lenige wijkbewoners met een scherpe snoeischaar. Dat worden er vast meer 🙂

En weet je wat zo mooi is? Hovenier Jan Tinus van Kammen (gemeente Leeuwarden) geeft snoei-instructie, je leert hoe je moet snoeien zodat je dat thuis ook kunt toepassen. Help een paar uurtjes mee en stuur een mailtje naar: leefomgeving@wijkbelangwesteinde.nl of bel: 06 3730 6691.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑