Vrijwilligers in het zonnetje

20211207 131158 rotated

Elk jaar wordt op dinsdag 7 december de Nationale Vrijwilligersdag gevierd, de landelijke dag waarop de vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Wij zijn blij en trots met de inzet van onze 115 vrijwilligers.

Veel van wat ze doen, lijkt gewoon maar is heel bijzonder. Het bestuur heeft alle vrijwilligers een heerlijke banketstaaf en een mooie brief bezorgd. Op de foto zie je Anita die onze vrijwilligers Jaap en Corry verrast.

Weet je dat je gelukkig wordt van vrijwilligerswerk? Dat komt omdat geven en helpen veel voldoening geeft. Word ook vrijwilliger bij Wijkbelang, het bestuur zoekt een secretaris. Iets voor jou? Of weet je een geschikt iemand dan horen we het graag 🙂

Stuur een mailtje naar: voorzitter@wijkbelangwesteinde.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑