Fietsen tot je 100ste!

Op donderdag 3 juni van 11.30 tot 14.30 uur organiseert BV Sport ‘Leeuwarden trapt door!’. Dit is de kick-off van het programma Doortrappen, waar zij als gemeente Leeuwarden bij aangesloten zijn. Op deze dag willen ze zoveel mogelijk senioren aan het fietsen krijgen. Senioren hebben de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de 4 doortraproutes in de gemeente Leeuwarden te fietsen. Deze Doortraproutes zijn ontwikkeld door de fietsdocenten van de fietsersbond. Doortraproutes zijn rondjes van ongeveer 20-25 km, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en relatief veilige kruisingen. Doortraproutes horen bij het landelijke programma Doortrappen, een overheidscampagne om mensen zo lang mogelijk veilig te laten doorfietsen: fietsen tot je 100ste!

De fietsdocenten en buurtsportcoaches staan op de routes voor je klaar om tijdens de tocht van gedachten te wisselen over het fietsen. In verband met de coronamaatregelen fiets je op eigen gelegenheid.
De 4 doortraproutes:
• Leeuwarden – De Grote Wielen – 19 km
• Leeuwarden – Dronrijp – 27 km
• Leeuwarden – Koarnjum – 12 km
• Leeuwarden – Goutum – 25,5 km
Aanmelden kan tot 3 juni via sportontwikkeling@bvsport.nl of bel 06 3196 3443. Geef hierbij aan welke route je wilt fietsen.
Deze en andere routes zijn ook te vinden op www.doortrappen.frl en in het bijgevoegde persbericht.

Bijlagen:

Bestand Bestandsgrootte Downloads
pdf Persbericht Doortraptestdagen Fryslân dd 18 mei 2021 137 KB 60
pdf bvSPORT_Doortrappen 307 KB 43

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑