Cilia aan het roer van stoomsleepboot Maarten

Deze week heeft de Huis aan Huis een groot artikel gewijd aan stoomsleepboot Maarten. Wijkbewoonster Cilia van Duuren heeft zelf aan het roer gestaan van de Maarten! Haar man Henk van Duuren had een stoomketel reparatiebedrijf op het Vliet. Hij wilde een stoomboot voor zichzelf en dat werd de Maarten. Zijn liefde voor voor alles wat met stoom te maken had, en speciaal voor de Maarten werkte aanstekelijk want Cilia raakte ook helemaal enthousiast. Het is superleuk om zelf een kijkje nemen aan boord! Bijna elke zaterdag zijn er vrijwilligers en ben je welkom van 8.00 tot 12.00 uur. De Maarten ligt aan de Snekertrekweg. Wil je meer weten of donateur worden, klik op de link: https://www.stoomsleepboot-maarten.nl/

Maarten stoomsleepboot Maarten Cilia van Duuren

Foto Maarten: Stichting Stoomsleepboot Maarten/ andere twee foto’s: Cilia van Duuren

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑