Wijkbelang Westeinde heeft nieuw bestuur

Bestuur Westeinde

Tijdens een drukbezochte vergadering op maandag 26 november hebben de leden van Wijkbelang een nieuw bestuur benoemd. Op voorstel van de Commissie van Advies, bestaande uit Tjeerd A. Heidstra, Geertje de Jong, Inge van de Kooij en Elize van der Meer, zijn de volgende personen benoemd als bestuurslid: Gert Jan Postma, voorzitter, Geertje de Jong, vice voorzitter, Michel Walbeek, secretaris, Eelke Brantsma, penningmeester, Hans Vossenberg, Pieter Bouwer en Thijs de Jong. Hiermee heeft Wijkbelang weer een voltallig bestuur dat voor een aantal aansprekende uitdagingen staat.

In de komende tijd wordt veel aandacht besteed aan een hechte band met en de uitbreiding van het vrijwilligerscorps, het verstevigen van de relatie met de leden, het initiëren van nieuwe en aansprekende activiteiten en de aankleding en optimalisering van Eeltsje’s Hiem.

Met het aantreden van het nieuwe bestuur eindigt de taak van de Commissie van Advies. De Commissie heeft het volste vertrouwen in het nieuwe bestuur en doet met een gerust hart een stap terug. Zij bedanken de leden nogmaals voor het vertrouwen dat Wijkbelang in hen heeft gesteld.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑