Stremming inrit WTC-gebied / Schrijversbuurt

Beste lezer,

In november is de aannemer begonnen met de aansluiting van de Heliconweg en het WTC gebied. We gaven in een bewonersbrief aan dat de Schrijversbuurt via de inrit vanuit het WTC-gebied bereikbaar zou blijven, op een mogelijke korte stremming na.

Stremming inrit WTC-gebied / Schrijversbuurt

Een stremming bleek nodig; sinds een week is de weg naar de Schrijversbuurt afgesloten en een omleiding werd ingesteld. De aannemer geeft aan dat hij meer tijd nodig heeft om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Dat betekent dat de weg naar de Schrijversbuurt tot en met 18 december afgesloten blijft. De omleiding is met borden aangegeven. Om deze datum te kunnen halen is het noodzakelijk dat de aannemer zaterdag 5 december de werkzaamheden voor het asfalteren voorbereidt. Excuus voor het ongemak dat u hierdoor ervaart.

Werkzaamheden nabij Heliconweg

Volgende week begint de aannemer met asfaltwerkzaamheden dichtbij de Heliconweg. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer langs deze werkzaamheden, zodat een stremming van de Heliconweg niet nodig is. Dit geldt mogelijk de week erna nog een keer en zal dan op dezelfde wijze met verkeersregelaars plaatsvinden.

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Harold Rakers, via telefoonnummer

(058) 233 8656 of via het e-mailadres harold.rakers@leeuwarden.nl.

Alle informatie over het project en de documenten vindt u op www.leeuwarden.nl/wtccambuur. Algemene vragen over het project kunt u stellen via het emailadres wtccambuur@leeuwarden.nl.

Met vriendelijke groet,

Rianne Glerum-van Houten,

projectleider.

wijwerkenaan

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑