MFC Eeltsje’s Hiem gesloten tot 16 november

‘Deze keer moet de hamer groot genoeg zijn om het virus plat te slaan’, zei Mark Rutte in de persconferentie van afgelopen dinsdag 14 oktober. Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Het kabinet heeft besloten dat een gedeeltelijke lockdown onvermijdelijk is. Er zijn strengere maatregelen nodig om een eind te maken aan de stijging van het aantal besmettingen. Er zijn maatregelen genomen om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken, en de horeca is opnieuw gesloten.

Als gevolg van de verscherpte maatregelen heeft het bestuur van Wijkbelang Westeinde besloten de activiteiten in MFC Eeltsje’s Hiem stop te zetten gedurende een periode van vier weken. Het wijkcentrum is gesloten tot 16 november 2020. We begrijpen dat dit voor veel bezoekers en vrijwilligers een enorme teleurstelling is. Zeker voor de mensen die uitkijken naar het wekelijks samen zijn en het contact met elkaar. Ook de activiteiten voor de jeugd zijn afgelast en dat is heel spijtig. Morgen gaat de Nerf Westeinde Wars bij de Paulus Akkermanwei niet door en ook de Sint Maarten optocht is afgelast. De garagesale van 24 oktober is doorgeschoven naar volgend voorjaar. En hoe komt het met de Sint? Dat hoort u over een tijdje. Het bestuur zal samen met het corona facility team, de komende tijd de ontwikkelingen nauwlettend volgen en evalueren. Hopelijk worden de activiteiten binnen afzienbare tijd hervat.

Blijf gezond, pas goed op jezelf en anderen. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Meer weten over de basisregels en andere informatie? Klik op de link: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑