Jubileumoptreden Tûzen Triennen in Eeltsje’s Hiem

Tûzen Triennen
Tûzen Triennen

Foto: Tûzen Triennen

Jankfoddekoar Tûzen Triennen bestaat twintig jaar. Om dit te vieren gaan zij deze winter
‘on tour’ door Fryslân met het avondvullende programma “Underweis mei Sterke Punten”. Op zaterdag 13 januari  kunt u vanaf 20.00 uur in Eeltsje’s Hiem  genieten van dit  bijzondere optreden.

Tweemaal eerder gaf Tûzen Triennen een spetterend optreden in Eeltjse’s Hiem.  Nu komen ze terug met het splinternieuwe programma  “Underweis mei Sterke Punten”, boordevol prachtige liedjes. Meestal vrolijk, soms wat ondeugend, maar ook heel gevoelig. Eén-, twee- of driestemmig gezongen, met diverse solo’s en zelfs een duet. Altijd op bekende melodieën, uitgevoerd door een combo van twee accordeonisten, een pianist en gitarist.

Alle liedjes hebben Friese teksten, die door het koor zelf zijn geschreven en waarvan de emotie, de betekenis, altijd zichtbaar en voelbaar is. Ook voor wie niet Friestalig is.

Maar naast muziek en zang toont Tûzen Triennen in dit jubileumoptreden meer sterke punten. Zo kunt u ook genieten van enkele verrassende acts en grappige filmpjes. Kortom, “Underweis mei Sterke Punten” is “in noflik jûntjse út” voor iedereen die houdt van “muzyk, sjongen, wille en…. triennen”. Breng uw zakdoek dus maar mee! Oant sjen!

Nieuwsgierig? Ga naar www.tuzentriennen.nl  voor een impressie en vindt alle data en locaties van de Tour. De laatste Jankfodde-nieuwtjes kunt u volgen via Facebook.