Wijkbelang Westeinde

Herinnering invullen enquête

Douwe Kalmaleane 30 km

Heb je de enquête over meer verkeersveiligheid door 30km/uur nog niet ingevuld? Lennard heeft de periode verlengd tot en met zondag 🙂

Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik u laten weten dat u nog t/m aankomende zondag (9 januari) heeft om mijn enquête in te vullen. Ik zou het enorm waarderen als u deze laatste kans pakt om de enquête in te vullen. Ik wil namelijk graag uw mening meenemen. Hiernaast helpt u mij hiermee bij mijn afstudeeronderzoek. Hieronder vindt u de link naar de enquête.

Voor meer informatie over de enquête verwijs ik naar het voorgaande bericht over mijn enquête. Mede namens mijn opdrachtgever Antea Group alvast bedankt voor uw deelname,

Lennard Koopal

Student Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit

Hogeschool Windesheim (Zwolle).

Voor alle info en de enquête zie:https://wijkbelangwesteinde.nl/meer-verkeersveiligheid…