Hallo, we hebben je hulp nodig!!!

Beweegtuin ontwerp
Beweegtuin ontwerp

Illustratie WG Leefomgeving

Stem op onze Beweegtuin!

De werkgroep Leefomgeving van Wijkbelang Westeinde is bezig om in de wijk een Beweegtuin te realiseren. In deze Beweegtuin komen diverse fitness-apparaten, acht fitness-toestellen zijn geschikt voor alle leeftijden, daarnaast komen er twee toestellen speciaal voor kinderen.

En er komen twee toestellen die speciaal geschikt worden gemaakt voor personen die aan een rolstoel gebonden zijn. Verder willen we graag een kleutergedeelte en een groot insectenhotel plaatsen.

Om de Beweegtuin heen komt een boomgaard met allerlei hoogstam fruitbomen. die worden beheerd door de bewoners en aan hen komt ook het fruit ten goede.

Een uitgebreide beschrijving met tekening heeft al eens in het wijkblad gestaan.

De realisatie van de Beweegtuin is zo goed als zeker en we gaan er vanuit dat de werkzaamheden hiervoor dit voorjaar van start gaan, maar . . . . . . we zijn er nog niet helemaal. We hebben uw hulp nodig om de laatste centen bijeen te krijgen.

Via de ING doen we namelijk mee met de actie “Help Nederland Vooruit”.

Ons  ‘Doel’, de Beweegtuin, is geselecteerd om kans te maken op een subsidie van 1000 tot zelfs 5000 Euro. Maar om die hoge subsidie binnen te krijgen moeten we zoveel mogelijk stemmen krijgen van mensen die ons doel ondersteunen.

Hoe kun jij ons helpen?

Vanaf maandag 22 januari 12.00 uur tot en met 11 februari kan er gestemd worden op onze Beweegtuin.

Hiervoor ga je naar de volgende webpagina:

www.helpnederlandvooruit.nl

Daar kun je ons doel opzoeken via een kaart of via de naam van onze stichting:

wijkbelang-westeinde-werkgroep-leefomgeving

Per emailadres kun je één keer stemmen, maar wanneer je nog een mailadres hebt kun je nog eens stemmen.

Nadat je gestemd hebt, kun je via knoppen op de pagina je stem, en daarmee je sympathie voor ons project, delen via allerlei social-media en daardoor familie, collega’s, buren, vrienden en kennissen vragen om ook ons initiatief te steunen.

Help ons en ga stemmen, zodat jong en oud straks nog langer fit blijven in een gezonde omgeving.