Filmavond met stamppotbuffet 10 december

filmavondmetstamppotVeertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man, de overspelige Joe. Maar op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan dat het genoeg is en onthult ze haar grote geheim. Glenn Close won een Golden Globe voor haar rol als Joan Castleman! IMDb 7,2/10. Publiekswaardering Noordelijk Filmfestival 8,69. Aanvang film: 20.00 uur.

Voorafgaand aan de film kunt u genieten van een heerlijk buffet met drie verschillende Hollandse stamppotten. Bij dit buffet serveren we worst en spekjes en voor de vegetariërs rookkaas, vegaworst en/of noten en heerlijke toppings.

Kosten € 14,- inclusief nagerecht, koffie/thee en entree voor de film. Aanvang  buffet: 18.15 uur. Aanmelden voor het buffet: tot uiterlijk vrijdag 6 december bij l.bouwens1@upcmail.nl of 058-2135370. Neemt u niet deel aan het stamppotbuffet dan is de entree voor de film zoals gebruikelijk: leden € 3,- (ledenpas tonen!) en niet leden € 4,-. Locatie film en buffet: MFC Eeltsje’s Hiem.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑