Bericht van het bestuur

Beste wijkbewoner van Westeinde,

Toen wij u eind maart een NieuwsFlits stuurden met de informatie over de sluiting van Eeltsje’s Hiem in verband met corona, hadden wij gehoopt dat het éénmalig was. Maar de werkelijkheid blijkt anders. We zagen afgelopen dinsdagavond tijdens de persconferentie, hoe moeilijk Mark Rutte het vond om aan 17 miljoen mensen te vertellen dat zij vol moesten houden. Het kabinet heeft besloten de meeste maatregelen vanwege de aanpak van het coronavirus COVID-19 in ieder geval te verlengen tot en met 19 mei 2020.

Eeltsje’s Hiem blijft gesloten tot 1 juli 2020. Er kunnen nog steeds geen activiteiten plaats vinden, dit geldt ook voor de jeugdactiviteiten. De gemeente Leeuwarden en het bestuur van Wijkbelang Westeinde staan hierover in onderling contact met elkaar. Wij realiseren ons dat een buurthuis in deze tijd juist een plek van verbinding en saamhorigheid zou kunnen zijn, maar dit is niet toegestaan. We hopen u op andere manieren, zoals ook via Facebook en de website, een hart onder de riem te kunnen steken. En uiteraard vragen ook wij aan u: hou vol, zodat we stap voor stap meer ruimte creëren in de anderhalve meter-samenleving.

Ook willen wij onze lokale ondernemers bedanken: de Lidl en de Poiesz, maar ook Snackbar de Tille en Chinees restaurant De Nieuwe Shang Hai. Zij doen allemaal hun uiterste best om ons wijkbewoners te voorzien in onze levensbehoeften. Alles is keurig geregeld. Heel erg bedankt daarvoor.

Tot zover. Wij blijven contact met u houden.fotoberichtvanbestuur2

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, schroom niet en laat het ons weten. U kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar: info@wijkbelangwesteinde.nl

Hartelijke groet,
Geertje de Jong-Westerhuis
Bestuur Wijkbelang Westeinde

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑