Bericht van de gemeente

Op maandag 24 juli zijn de werkzaamheden gestart aan het kruispunt voor Crystallic. Tot 4 september is de kruising gestremd. We werken tot eind oktober aan het kruispunt. Hierover werd je eerder geïnformeerd in een brief en bijeenkomst. Heb je tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat heel graag. In dit bericht lees je hoe je dit kunt doen.

Heb je tijdens de werkzaamheden vragen over het project?

Of iets waar je last van hebt? Je kunt altijd mailen naar: kruispuntwesteinde@leeuwarden.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Spreek je liever met iemand?

Elke donderdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur ben je welkom in Eeltje’s Hiem. Marcel Oortman, projectleider van gemeente Leeuwarden staat je daar graag te woord voor alle vragen en opmerkingen.

Extra fiets oversteekpunt
Inwoners gaven tijdens de bijeenkomst aan dat ze graag een kortere omleidingsroute naar de overkant van de weg voor fietsers en voetgangers willen. Daarom hebben wij naast de doorsteek voor auto’s een fietsoversteek aangelegd. Dit staat met borden aangegeven (zie kaartje).

kaartje

Toelichting kaartje:

  • Vanuit Westeinde kun je bij de locatie van de doorsteek de Harlingerstraatweg oprijden naar de Haak.
  • Vanaf bedrijventerrein de Swette kun je oversteken naar Westeinde (dit betreft 1 richtingsverkeer)
  • Vanuit Westeinde kun je met de fiets oversteken naar bedrijventerrein De Swette en vanaf De Swette kun je met de fiets oversteken naar Westeinde (dus 2 richtingen voor de fiets/en voetgangers)

Met vriendelijke groet,
Marcel Oortman
Projectleider gemeente Leeuwarden

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑