Afvalproef wordt afgesloten door wethouder Nicolai

Jan Atze Nicolai
Jan Atze Nicolai

Wethouder Jan Atze Nicolai – Foto GrienLinks.nl

De Afvalproef in het Westeinde nadert haar einde. Op woensdagmiddag 21 juni a.s zal wethouder Jan Atze Nicolai ons project officieel afsluiten.

Dit vindt plaats van 13.30 – 15.00 uur in MFC Eeltsje’s Hiem. Jullie worden als wijkbewoners bij deze van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Op deze woensdagmiddag zal ook bekend worden gemaakt welke resultaten de proef heeft opgeleverd en zal de wethouder symbolisch het bedrag, wat door de gemeente aan deze proef is gekoppeld, aan het Wijkbelang overhandigen.

Tevens wordt de winnaar van de prijsvraag bekend gemaakt. Hij/zij krijgt de, door het Wijkbelang beschikbaar gestelde fiets, die gemaakt is van gerecycled blik en metaal, uitgereikt. De ingezonden items, die allemaal met afval, afvalscheiding en recycling te maken moesten hebben, zijn dan te bewonderen.

De werkgroep Afvalscheiding Westeinde, bestaande uit Christiane Mombeck, Peter van der Leij, Hans van Linschoten en ondergetekende, kan terugzien op een voor haar geslaagde Afvalproef. Hierbij werden we ondersteund door mensen van de gemeente Leeuwarden en afvalverwerker Omrin. Maar zonder de hulp en support van jullie en vele bewoners uit de wijk, was het onmogelijk voor ons om de proef te laten slagen.

WAARVOOR ONZE HARTELIJKE DANK !!!!!!!!!!!!!!

Graag zien we je op woensdagmiddag 21 juni a.s om 13.30 uur.

Namens de werkgroep Afvalscheiding Westeinde

Ellie Pietersen