Theater: Bingo!

Datum/Tijd
Datum: donderdag 22 september 2022
Tijd: 10:30 - 12:00 uur

Locatie
MFC Eeltsje's Hiem

Categorieën


Tijdens de gratis voorstelling Bingo! mag iedereen meedoen aan het bekende gezelschapsspel. De enthousiaste bingodame Tine, gespeeld door Tamara Schoppert, kaart ondertussen op humoristische, eerlijke en mogelijk herkenbare wijze, problemen aan die zich kunnen voordoen bij senioren zoals verborgen armoede en eenzaamheid. Tine en haar moeder zien elkaar de laatste jaren niet meer en pas na het overlijden van haar moeder, ontdekt Tine de vele problemen die zich ‘achter de voordeur’ afspeelden.

Iedereen is welkom! Reserveren kan met een mailtje naar: info@pas.frl of even bellen naar: 06 1928 4956.

Bingo! is een initiatief van de Stichting Platform Armoede en Schulden Fryslân (PAS). De stichting wil verborgen armoede onder senioren onder de aandacht brengen en bespreekbaar maken en zet theater in als middel om dit te doen. Na de voorstelling is dan ook volop ruimte voor een nagesprek, waarbij door PAS getrainde vrijwilligers aanwezig zullen zijn.

De stichting hoopt bij de gratis voorstellingen een breed publiek te trekken, omdat de problematiek die besproken wordt steeds groter wordt. Want waarom komt die buurman bijvoorbeeld niet meer naar vaste kaartavondjes? Wat is de reden dat sommige ouderen zich steeds meer terugtrekken? Welke problemen liggen hieraan ter grondslag? Herkenbaarheid is daarom een groot goed.

Meer informatie, locaties, speeldata zie: www.pas.frl.

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑