Wijkbelang Westeinde

Muziek op het Witte Doek met een feestelijk concert en een sprankelende show

Datum/Tijd
Datum: woensdag 23 november 2022
Tijd: 13:30 - 16:30 uur

Locatie
MFC Eeltsje's Hiem

Categorieën


Na een feestelijk concert in de Royal Albert Hall met muziek van Andrew Lloyd Webber zie je een integrale uitvoering van zijn musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat met onder meer Joan Collins. Een sprankelende show, vol aanstekelijke melodieën. Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is geïnspireerd op het beroemde verhaal van Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis.

In de gevangenis blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen.

Muziekkenner Rudolf Nammensma verzorgt de inleiding.

Entree € 7,-