Kerstfair met 18 kramen, Leeuwarder Shantykoor, activiteiten voor de kids, Bike&Bite en het Rad van Fortuin!

Datum/Tijd
Datum: zaterdag 10 december 2022
Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Locatie
MFC Eeltsje's Hiem

Categorieën


Een kerstfair in Westeinde, hoe bijzonder is dat! Voor de kids is er een springkussen, een grabbelton en nog meer leuks. Bij de stands is heel veel moois te koop en beproef je geluk bij het Rad van Fortuin! Wie weet, win je een accuboormachine, ga je uit eten met een dinerbon, gratis schaatsen in de Elfstedenhal en ga zo maar door! Alsof dat allemaal nog niet mooi genoeg is, treedt het Leeuwarder Shantykoor ook nog twee keer op. Kerstklassiekers als glühwein en chocolademelk ontbreken natuurlijk ook niet. Buiten is het ook sfeervol want Peter van der Leij zet na 5 december de lichtjesboom weer op. Bij de Bike&Bite bakfiets geniet je van een verrukkelijk proeverijtje, bereid door chef kok Finn van Stadskantine West(einde).

Omdat de decembermaand niet voor iedereen ‘the most wonderful time of the year is’, zamelen we geld in voor de Voedselbank. We streven ernaar om de Voedselbank blij te maken met een groot bedrag. Onze inzameling kan het verschil maken voor veel gezinnen die extra hulp nodig hebben. Kom en doe mee! Je kunt niet pinnen dus neem contant geld mee 🙂

Met dank aan de sponsors die de Voedselbank een warm hart toedragen: Grand Café De Walrus, DA Drogisterij & Parfumerie Fizel, Elfstedenhal, Eetcafé het Leven, Kapsalon Kingma, Tuin!, DA Drogisterij & Parfumerie Bilgaard, Primera Troelstraweg, Decathlon, Primera Bilgaardpassage, Gamma Leeuwarden-West, FEBO, Brasserie Spiegelaar,  Zuivelhoeve, Doozo, Mexicaans Restaurant Yucatán, Angelique mode&meer, Brownies&downieS, Drankenspeciaalzaak Jelle, Thebagstore, Anja’s Hair, Stijl Wonen en Zo, Jumbo Eksterstraat en Stadionplein, Wijnwinkel Wielinga, Fietsenwinkel, Poiesz Westeinde, Fotostudio Noorderblik,  Beautysalon La Vie, Beauty Salon Romee,  Ondernemersvereniging POW-er Westeinde.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑